Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار علی ناظری، مدیر انتشارات فاتحان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی سردار شهید سیدمحمد حجازی گفت: در زمان مسؤولیت سردار حجازی در فرماندهی نیروی مقاومت بسیج، از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ مسؤول اردویی سازمان بسیج را بر عهده داشتم. 

وی افزود: اگر برای هر سازمان زمانی برای اوج و تعالی در نظر بگیریم، بی‌شک زمان مدیریت سردار حجازی در سازمان بسیج، دوران اوج این سازمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که سردار با توجه به ماهیت بسیج معتقد بود نقش مردم در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی در بسیج باید پررنگ و محسوس شود.

ناظری بیان داشت: به همین خاطر با سازماندهی نیروها در نیروی مقاومت بسیج در معاونت‌های مختلف نظیر آموزشی، پرورشی، دانش‌آموزی، دانشجویی، بسیج اقشار و غیره منجر به حضور بیش‌تر مردم در این نهاد انقلابی شد.

وی ادامه داد: زندگی سردار شهید حجازی به چند دوره تقسیم می‌شود. دوره قبل از انقلاب و فعالیت مبارزاتی ایشان علیه رژیم طاغوت که در این دوره یکی از برادران سردار هم به شهادت رسید. در هشت سال دفاع مقدس نیز در تأمین نیروهای انسانی سپاه و سازماندهی نیروها خدمات شایانی داشت. بعد هم مدتی وارد بسیج شد و در نهایت به جبهه مقاومت ورود پیدا کرد. مدتی در لبنان بود و بعد از آن نیز به سمت جانشینی نیروی قدس سپاه پاسداران منصوب شد.

مدیر انتشارات فاتحان با تأکید بر اینکه سردار شهید حجازی صد درصد انقلابی، مردمی و بسیجی بود، ابراز داشت: تمام زندگی سردار صرف مبارزه با استکبار جهانی از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی شد. البته نه اینکه مستقیم اسلحه به دست بگیرد و صرفاً یک فرمانده نظامی و جنگی باشد،‌ بلکه او تأمین‌کننده نیروهای انسانی صحنه‌های مبارزاتی بود که در دوره‌های مختلف اتفاق افتاد.

وی در پایان گفت: وقتی سردار شهید حجازی، بنده را به عنوان مسؤول اردویی سازمان بسیج منصوب کرد، ابلاغ کرد به افرادی که برای برگزاری اردو به خصوص راهیان نور از سراسر کشور مراجعه می‌کنند، تنها به برخورد اداری اکتفا نکنم و نگذارم آن افراد دست خالی برگردند، بلکه مایحتاج برگزاری اردو را نیز به آن‌ها بدهم و نهایت همکاری و همراهی با آن‌ها داشته باشم. این ابلاغ سردار حجازی تدبیر و اهمیت ایشان به جایگاه مردم را نشان می‌داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی ناظری سید محمد حجازی سردار شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و، چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی بیان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • جانشین فرمانده‌کل‌سپاه پاسداران سخنران اجلاسیه شهدای شهرستان باشت
  • تاکید آیت الله لائینی بر گره‌گشایی از زندگی کارگران
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد